over onze ploegen en evenementen.

• Foto van schrijverPatrick

SC Mechelen - VVH Lippelo: 1-4

Bijgewerkt op: 9 apr. 2018

Met deze klepper op de affiche stonden de beste aanval van de reeks en de ploeg in vorm tov elkaar. Inzet was de 2e plaats in het klassement. Na 22min scoorde Bram met een vrije trap. Net voor rust kwam Dundee in de 16 en pegelde met een staalhard schot de bal in doel, 0-2 en rusten. Vlak na de pauze maakte Maarten na hoekschop de 0-3 en Makhi scoorde iets later de 0-4 op aangeven van Joris. Mechelen kon de eer nog redden met een vrije trap. Een 2e plaats op 2 punten van leider Rumst is de beloning. Volgende week ontvangen we Heffen, de ploeg waar we in de heenronde gelijk gingen spelen.

6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

KFC Muizen - VVH Lippelo: 0-3

Lippelo kwam snel op voorsprong toen Dundee een afvallende bal binnen trapte. Op het kwartier zette Maarten de 0-2 op het bord en halverwege de 2de helft maakte Joran er 0-3 van. Volgende week de abso

RB Elzestraat - VVH Lippelo: 0-1

Op het plein van Elzestraat speelden onze jongens niet hun beste wedstrijd van het seizoen. Kort voor rust bracht Mahki de bal voor doel, waarop deze werd ontzet door de verdediging van RB Elzestraat

VVH Lippelo - Leest United: 2-0

Op een slecht bespeelbaar veld waren er in de 1e helft nauwelijks kansen voor beide ploegen. Na 70 minuten kon Yoon scoren nadat de Leestse doelman een trap van Mahki pareerde en het leer in de voete