over onze ploegen en evenementen.

• Foto van schrijverPatrick

Kontich B - VVH Lippelo: 1-4

Bijgewerkt op: 9 apr. 2018

Kontich begon goed aan de wedstrijd maar het was Lippelo dat na 20 min voor kwam via Yoon. Net voor en net na de rust scoorde Joris 2 keer. Kontich maakte nog de 1-3 maar het was Milan die de 1-4 vastlegde. Nog steeds de 2e plaats in het klassement op 5 punten van Rumst. Volgende week een mooie affiche thuis tegen Leest, die op een 5e plaats staan.

5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

KFC Muizen - VVH Lippelo: 0-3

Lippelo kwam snel op voorsprong toen Dundee een afvallende bal binnen trapte. Op het kwartier zette Maarten de 0-2 op het bord en halverwege de 2de helft maakte Joran er 0-3 van. Volgende week de abso

RB Elzestraat - VVH Lippelo: 0-1

Op het plein van Elzestraat speelden onze jongens niet hun beste wedstrijd van het seizoen. Kort voor rust bracht Mahki de bal voor doel, waarop deze werd ontzet door de verdediging van RB Elzestraat

VVH Lippelo - Leest United: 2-0

Op een slecht bespeelbaar veld waren er in de 1e helft nauwelijks kansen voor beide ploegen. Na 70 minuten kon Yoon scoren nadat de Leestse doelman een trap van Mahki pareerde en het leer in de voete