over onze ploegen en evenementen.

• Foto van schrijverPatrick

VVH Lippelo - KSK Sint-Amands: 3-2

Bijgewerkt op: 9 apr. 2018

In een knettergekke derby zagen een kleine 200 toeschouwers hoe Dundee na 20 minuten de paal trof en vervolgens Timo de 1-0 kon binnen werken. Kort na het uur draaide diezelfde Timo mooi weg van zijn belager en tekende voor de 2-0. Toen iets later tot eenieders verbazing (ook die van St-Amands) de bal op de stip ging werd het 2-1 via Sander De Smedt. 7 minuten voor affluiten kon schilderwerken Angelo De Brandt aanleggen, en de afgeweken bal ging over Wouter binnen 2-2. Met nog enkele minuten op de klok gingen beiden ploegen vol voor de 3 punten. In de 92e min werd een bal slecht ontzet door de Sint-Amandse verdediging en de net ingevallen Jelle scoorde de winning goal. Volgende week een nieuwe klepper op de affiche wanneer onze boys naar SC Mechelen trekken.

7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

KFC Muizen - VVH Lippelo: 0-3

Lippelo kwam snel op voorsprong toen Dundee een afvallende bal binnen trapte. Op het kwartier zette Maarten de 0-2 op het bord en halverwege de 2de helft maakte Joran er 0-3 van. Volgende week de abso

RB Elzestraat - VVH Lippelo: 0-1

Op het plein van Elzestraat speelden onze jongens niet hun beste wedstrijd van het seizoen. Kort voor rust bracht Mahki de bal voor doel, waarop deze werd ontzet door de verdediging van RB Elzestraat

VVH Lippelo - Leest United: 2-0

Op een slecht bespeelbaar veld waren er in de 1e helft nauwelijks kansen voor beide ploegen. Na 70 minuten kon Yoon scoren nadat de Leestse doelman een trap van Mahki pareerde en het leer in de voete